Fringe

Hokjesgeest op Delft FRINGE

12 t/m 15 mei vond de eerste Delftse editie van het FRINGE festival plaats. Op za 14 en zo 15 mei voerde Wilde Spinazie haar nieuwste voorstelling “Hokjesgeest” (een naar de lokatie aangepaste variant van haar voorstelling ”Uit Je Hok”) uit in de HYO Kunstsuperop de Hypolytusbuurt. Wilde Spinazie wil al het nieuwe publiek, de HYPO Kunstsuper en de organisatie van Fring bedanken. Wij hebben in ieder geval veel plezier gehad!

Meer informatie over Delft Fringe? Zie www.delftfringe.nl. Of ga direct naar de pagina van Hokjesgeest.

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>