Lichtjesavond 2010

Lichtjesavond 2010 foto door Tanja HilgersEen mooi tafereeltje in de natuurwinkel.

Een sierlijk gedekte tafel en een aantal vrienden. Zij vieren alvast het kerstfeest.

Heerlijk warm binnen en koud buiten.  Mensen liepen over straat en gluurden af en toe eens door het raam. Soms zagen ze gewoon etende mensen en soms  ook een onenigheid.  Gelukkig geen hongerige meisjes voor het raam zoals het meisje met de zwavelstokjes maar gezellige glühwein drinkende toeschouwers. Binnen werd er ook rijkelijk geschonken en een kerstverhaal verteld en uitgebeeld. Je moet toch wat op zo´n avond? Eigenlijk een doodgewone kerst!
De vrienden waren natuurlijk spelers van Wilde Spinazie en niet zoals vele toeschouwers dachten personeel van de Natuurwinkel met als uitsmijter: die horen toch vakken te vullen?

 

Lichtjesavond 2010Wilde Lichtjesavond in Natuurwinkel

Lichtjesavond te Delft, een zeer bekend en gezellig lokaal fenomeen, werd dinsdag 14 december 2010 extra bijzonder gemaakt door Wilde Spinazie.

Achter het raam van Van Nature zaten bijzondere lui aan een grandioos kerstmaal. "Wat zijn zij nou aan het doen?" "Is dat echt?" "Is dat natuurwinkelpersoneel? Ik ken hen helemaal niet!" "Dat lijkt wel toneel!" waren kreten die bezoekers van deze sprankelende avond zich hardop afvroegen.

Dit in eerste oogopslag knusse tafereel ontaardde zo nu en dan in bizarre chaos, ruzie, jammerlijke huilbuien en pijnlijke stiltes. Dit alles in een volledig met kerstaankleding uitgedost deel van de winkel.

Comments are closed.