Uit Je Hok

Wilde Spinazie speelt "Uit je hok" (2011)

Flyer voorkant (klik voor vergroting)

Flyertekst:

Genoeg van het gekakel? Laat je vooroordelen thuis, KIP reizen neemt je mee op avontuur. Door steden, natuur en stilte. Een groepsreis waarbij ook in ieders hoofd een flinke tocht wordt afgelegd.

Synopsis:

Wanneer het bonte gezelschap van zeven reizigers in de aankomsthal vol ongeduld wacht op de komst van de reisleidster, plaats ieder elkaar al fijn in een hokje. De groep zit schijnbaar vol autisten, borderliners, blije eikels of simpelweg lelijke mensen. Maar wanneer de reis vordert, het landschap veranderd, en de vreemde cultuur zijn indruk maakt, komen ook de werkelijke karakters uit de hokjes gekropen.

Wordt het een vakantie vol rust en kalmte? Reken maar van niet. Ondanks verwoedde pogingen van de reisleidster de groep enigzins bij elkaar te houden, zijn wrijvingen en avances onomkeerbaar. Een vakantie om nooit te vergeten.

Het project:

De voorstelling is in het voorjaar van 2011 drie maal uitgevoerd in Rotterdam, in wijktheater ‘t Kapelletje.

Vervolgens is de voorstelling twee maal gespeeld voor enthousiast publiek in de HYPO Kunstsupermarkt tijdens theaterfestival Delft Fringe.

De grote finale vond plaats op 26 en 27 mei in de openbare bibliotheek DOK Delft, waar wilde Spinazie twee maal voor een grote zaal speelde (90 man).

Wilde Spinazie heeft haar theaterseizoen beëindigd op Boerol, met een op de locatie aangepaste variant van de voorstelling van 25 minuten.

In totaal is de voorstelling maarliefst tien keer opgevoerd! Wilde Spinazie wil al het publiek bedanken voor hun komst.

Spelers: 8
Regie: Annemiek Hamers
Speelperiode: april-juni 2011 (10 voorstellingen)
Duur: 75 min. Boerol: 25 min.
Locatie: ‘t Kapelletje Rotterdam, Hypo Kunstsuper, DOK Delft, Boerol

 

Foto’s van het speelweekend in‘t Kapelletje bekijkt u hier.

Foto’s van het speelweekend in DOK Delft bekijkt u hier.

Foto’s van Boerol bekijkt u hier.

Dit project zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van:

Flyer, achterkant (klik voor vergroting)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>